Karanberkin Hanımlar ben çıkmaza girdim tayt giysem karnımı terletiyor kısa giysem bacaklarım birbirine sürtüyor uzun giysem yanıyorum..zaten karnımdan dolayı giyeceklerim çok kısıtlı siz ne tavsiye edersiniz ne giyiyorsunuz:(
momofmychildren Karanberkin elbise giyip altına ince tayt şort giyiyorum elbise dışında bişey kullanamıyorum
cerend2024 Karanberkin Aynen ben de öyleyim valla elbise giyiyorum bacaklarım sürtmesin diye de eşimin boxer çamaşırını giyiyorum şort gibi oluyor işte 😅
Kittennn cerend2024 ahah vallahi ben de baksır giyiyorum eşim diyor “bi bunlar kalmıştı giymediğin” 😁
Betul-97 Karanberkin Elbise giyiyorum evde de şort kısa kollu giyiyorum. Hamileliğimi 2 elbiseyle bitireceğim az kaldı😅😅
denizleo09 Elbise giyiyorum aylardır başka hiçbir şey giymedim. Benimde bacaklarım surtuyor içine hamile boxerlarindan aldım
Galya15 Karanberkin tesettürlü olarak yaza denk geldi elbise giyiyorum içinede iç çamaşırı başka çarem yok pantolon tunik giysem üst üste giymiş gibi oluyorum daralıyorum
Cudana Karanberkin elbisenin altına kısa hamile taytı aldım ondan giyiyorum. Şort ve askılı giyiyorum bazen. Başka türlü giyinemem bacaklarım, kollarım ve göğsüm açık olmak zorunda daralırım yoksa
Kittennn Karanberkin etek-elbise giyiyorum içine şort ya da baksır giymezsem benim de sürtüykr yara oluyor , evde atlet şortla klima karşısında oturuyorum 🥲