parlaayyy Merhaba kızlar 36+4 haftalık hamileyim kaç gündür yoğun şekilde akıntım var ama doğum yaklaşıyor diye sorun etmedim ama daha demin çok çok yoğun kahverengiye çalan bir akıntım geldi acaba erken doğum mu yapicam ne olursunuz bakın cvp verin 🥺
hepoyleolurzaten_ parlaayyy evet canım nişanın gelmiş ola bilir suyun kanaman yoksa doktorunla görüş o sana hastaneye gidip gitmemen hakkında bişey söyler yani burda okumuştum çoğu adamda nişan geliyor doğum geçte ola biliyor hemende ola biliyor
Nhrr parlaayyy doktora gorunseniz iyi olur nişan değil başka bişey de olabilir. Doğum yaklaşmış ama tedbirli olmak da fayda var.
EceNaz26 parlaayyy nişanın gelmiştir ama panik yapma doktoruna söyle sadece benim nişanım geleli 1 ay oldu ağrım var ama doğum olmadi daha
dlrbdrd Hulo2105 nişan gelmesi acil hastaneye gidilmesi gereken bir durum değil ki nişan gelip 10 gün sonra doğuran da var 1 ay sonra doğuran da var su gelmesi gibi aciliyetli bir şey değil lütfen gereksiz yere insanları korkutmayın
Hulo2105 parlaayyy hareketli olabilir rica ediyorum sözüm sana değil burda soru sorup acile gitmeyen çok kadın var nişanın gelmiş durma git bişey yoksa bile baksınlar en azından
[silindi] parlaayyy kız yok acile falan gitme, nişan acil bir durum değil ki. Suyun gelirse kanaman olursa hemen gidiyorsun. Diğer türlü düzenli sancıları beklemelisin. Hı doktora haber verirsin görmek ister o ayrı
parlaayyy Hulo2105 tamam gidicem ne olur ne olmaz bide bugün yoğun bir şekilde temizlik yaptım baya da yoruldum oyuzden olabilirmi
Hulo2105 dlrbdrd bana doktorum kahverengi ve pembe akıntın gelirse hemen gel demişti. Daha haftası var ne olduğunu burdan nasıl anladın da korkutma dedin? Ben doğum başlamış mı dedim? Gidecek tabi ki bişey olsa vebal alacak mısın? Bence fazla rahat olmayın kötü bişey olmasa bile insanın içi rahat eder en azından sonuçta buraya soru soruyor bizde cevap veriyoruz.
dlrbdrd Hulo2105 sonuçta yazan kişi kan ve akıntı ayrımına varabilir diye düşünüyorum kanama olmadığı sürece koşa koşa doktora gitmeyi gerektirecek hiçbir şey yok sizin doktorunuz da sizin gibi pimpirikli demek ki
parlaayyy [silindi] normal biseyse gitmem sancım ve suyumda yok yani gelmedi suyum normaldir belki doğum yaklaştığı için
EceNaz26 parlaayyy evet normal ama 2 güne de dogum olabilirmiş 2 haftaya da demişti biz 1 ayı devirdik 😄