aysegulceylan Merhaba kızlar, suan 20+5 hamileyim sağ böbreğimde genişleme var bebek baskı yapıyor dedi doktor çok ağrım var. Çok su içiyorum ama bir türkü geçmiyor ne yapmalıyım
HBetul aysegulceylan merhaba benim o haftalarda agrı ile birlikte o sorun oluştu ve 2 haftada bir kontrole girdim agrım olmadığı için genişlik olsada stent takılmadı 10 mm başlayıp 36 mm kadar çıkmıştı genişlik ilk zamanlar agrı vardı sonrasın bol su içtim antibiyotik kullandım üşütmemeye dikkat ettim son kontrolüme 32 haftalık olarak haftaya gideceğim şuan da bir sıkıntım yk agrı olarak enfeksiyon düşük dozda da olsa var ama dikkat edilmeli stent takıldığında da ayrı bir dertt çünkü 6 ayda en geç değişmesi gerekiyormuş taşlaşıyormuş çünkü içeride kontrol altında tutulup takılmaması daha iyi gibi . Mecbur kalınır ise yapacak bir şey yk agrınız olur ise ihmal etmeyin
Ozgis1s aysegulceylan benimde idrarımda kan çıkması sonucu ultrasonla böbreklerime bakıldı ve sağ böbreğimde büyüme çıktı. Boyutunu bilmiyorum doktorum çok değil dedi ama. Bende ağrı vs yok ondan bilemiyorum ama büyürse ve ağrın olursa stent takılır demişti bana
Ebmffeg Merhaba benimde sol böbrek 10mm sağ böbrek 9mm sınırda dedi doktor takip edicez dedi ama benim idrar testim de kan da görülüyor oda böbrekle alakalı dedi de korkuyorum bir yandan bakalım ne olacak😔
aysegulceylan Stent takıldıktan sonra herhangi bir sorun yaşadınız mı peki ağrı vs ve stent agrılı mı takılıyor ??