nurseda11 kızlar bi bakarmısınız bu gün sabah yine test yaptım bi yere gitmem gerekti geldiğimdee böyleydi dün akşam yaptığım testte iki çizgi olmuştu 1 saat sonra falan ama hepsinde ufak bi siliklik görüyordum 😪
Hamide_00 nurseda11 canım varsa eğer yaptığın an hemen çıkıyo silik çizgi de olsa yarım saat sonra bile çıksa geçersiz oluyor onlar
nurseda11 nurseda11 hepsi nasıl bozuk olabilir kızlar yaaaa adetime 1 gün kaldı bu arada kan vermedim gecikeyim öyle vereyim diyorum 😭
Oksuruksurubu nurseda11 benimki kuruyordu hiç böyle olmuyordu bence hamilelik var ama yeni gibi bence kan ver
Nsvl nurseda11 açıkçası ben pozitif olduğunu düşünüyorum benim de böyle çıkıyordu hep meğer hamileymişim
nurseda11 Huda-27 evet canım biliyorum ama 2 yıldır bebek istiyoruz ve 2 yılda yaptıgım testin haddi hesabı yoktur hiç başıma böyle bi şey gelmemişti bir gün sonra bile gidip bakıyordum tek çizgiydi hep bu yüzden biraz şüphelendim😢
nurseda11 sedanur_bpr0 ya aslında hepsini yaptığımda silik çizgi vardı görüyordum durdukça hepsi netleşti🥲hayırlısı ile bi kan verseydim
Huda-27 nurseda11 adet üstünden en az 5 gün geçse daha iyi olur test yapmamız sonra çıkmayınca insan kötü oluyor
sedanur_bpr0 nurseda11 Benimde başıma çok geldi.🥲 Yine de hâlâ pozitif olma ihtimali var. Hayırlısıyla inşallah🤲🏻
nurseda11 Hamide_00 gerçekten artık nasıl güvenecegim bilmiyorum en iyisi kan vermek😪 testler böyle olunca insan aşırı hevesleniyor ya hayatımda hiç çift çizgi göremedim çünkü 🥹
Oksuruksurubu nurseda11 sağlık ocağında verirseniz hemen çıkar öğleden önce gidin hemşirenin numarasını alın sonuçu arayıp öğrenin
Nsvl nurseda11 gerçekten öyle 😁 ama mesela ilk testlerimde hiçbir şekilde çizgi çıkmıyordu adet gününe yaklaştıkça saatler sonra çizgi çıkmaya başladı adetim geciktikten sonra direkt ince bir çizgi çıkıyordu bir de hepsi mi bozuk olacak 😁 siz bugün verin kanınızı hakkınızda hayırlısı olsun
nurseda11 Oksuruksurubu Valla dayanamıyorummm yarın gdip vericem bu soru işareti kalkar kafamdan varsa 5,6 bişey çıkar yani yoksa da yoktur uyumak istiyorum artıkk😂😪