Busra_nr2 Kızlar 1.5 aydır hastaneye gitmiyordum bugün gittim 34.haftamdayım ve bebeğimin kilosu 1.500 ve 10 gün gelişim geriliği var bebeğe en çabuk ne kilo aldırır
HelloooMomy Busra_nr2 benimde 32 hafta muayenemdeydim beslenmeme çok dikkat etmeme rağmen 150gr geri dedi doktor. Beslenmeye dikkat et dedi. Kaşar, günde bir kase ceviz, badem, kaju, fındık, muz, iki yumurta ve bol bol sebze ve et yiyeceksin dedi canım
HelloooMomy Busra_nr2 bu arada bende bebeği besleyen bir damar tıkalı. Ondan dolayı beklediğim bişey benimde dikkat etmem lazım hep
dlrbdrd Busra_nr2 kesinlikle kefir ceviz muz bunları muhakkak ye benim bebeğim de az kilo alıyordu bunları yiyerek 10 günde 200 gram almıştı 24 haftalık olduğu halde
Booksandcats Kaju, muz , yumurta duymuştum bir de kaşar peynirini çok söylüyorlar ama ne kadar işe yarar bilmiyorum
Zynpkcn Bendede gerilik var muz yogurt pekmez avokado nesquik ictim boyle yaptim yarin kontrolum var bakalim
HelloooMomy Zynpkcn ay nesquik bende duydum ama tane tane yenilenden aldım o değil mi cabim? İçilen mi olması lazımdı
Zynpkcn HelloooMomy valla ben icilenden aldırdım esime yenilende olur diye dusunuyorum bilmuyorjm ama