Gebess95 babyiscoming_ olması gereken canım beni de öyle çağırdj sonra da hep ayda 1 ikili test yapacak bu gittiginde de
Asi_07 babyiscoming_ keseye 5 haftalıkken bebek ve kalp atışı için 7 haftalıkken gittim 12. haftanda ikili test için gel dedi ben o kadar bekleyemedim daha önce de düşük ve kürtaj geçmişim olduğu için 9 haftalıkken başka bir doktora gittim bugünde ikili test için gittim
Srp53 babyiscoming_ bana da bir sıkntı olmadığı sürece ayda bir dedi. Devlete de gittim orası da muayene olduktan sonra belli gün randevu vermiyor.
babyiscoming_ Gebess95 evet 12.haftada ikili testi konuşucaz dedi yaptırıp yaptırmamak sizin isteğinize bağlı geldiğinizde detaylıca anlatıcam dedi inşallah sağlıkla kavuşuruz🥰
dem34 babyiscoming_ beni de normalde ikili tarama testi dedi ben yaptırmayacağım için bir ay sonra gel dedi yani normal demiş sizinkinde
Merve-metin babyiscoming_ 7 haftalıkken kalp atışını duyduk 3 hafta sonra gel dedi 10 haftalık olunca gidecem şuan 9 haftalık
Merryy babyiscoming_ geçen hafta c.tesi gittim 7. Haftamda yani doktorumda 4 hafta sonra gel dedi 11. Haftama denk geliyordu ama eşim o gün çalıştığı için ben istemedim 1 hafta erken gidicem
Mervealya1992 babyiscoming_ bende bugun duydum 7+2 gebelıgın ıkk zamanları kan testleri var onları yaptır getir dedi virüs testler falan sonra ayda 1 goruscez artık dedi
Merryy Dfnsyn 7+3 tü normalde ama geriden geliyor 6+4 tü ultrasonda kalp atışını duyduk ama çok derinden geliyordu alttan muayene oldum
ggmom babyiscoming_ 7. Haftada duyduk bir ay sonra çağırdı 11. Haftamda gittim direk tarama da yaptırdı haftaya yine gel cjnsiyet soylicem dedi 12de de cinsiyet öğrendim
elif475475 babyiscoming_ beni hep 3 haftada bir çağırıyor doktorum ilk bebeğim dusuktu, ikinci ve üçüncü hamilelikte de kanama yaşadığım için sık gidiyorum. İlerledikçe 1 aya çıkarıyor sonra yine 3 haftaya 2 haftaya düşüyor
Deroli babyiscoming_ 13 haftalık bebeğim. Doktorumuzun isteği üzerine Her 2 haftada bir gidiyoruz kontrole