iremd-1798 myh0123 3 6 aydan sonra bazı bankalar borcum tamamını yatırmadan kullandırmaya izin vermiyor. Benim başıma geldi asgari yatırdım kullanamadım o para da lazımdı bende gittim para ayarlayıp hepsini ödeyip kullanmaya devam ettim. Kredi kartı ve bankalar sıkıntı 😅😅
myh0123 Serife3304 bazı bankalar 3. Aydan sonra bloke ediliyormuş öyle dedi arkadaşım kafama takıldı benimde öyle olsa 7 ay nasıl ödeyeyim 😂😂😂
Hulo2105 myh0123 hiç sorma bende hep asgari ödedim elimize bi para geçti de kapattım çok şükür öbür türlü asgari ödesem ne fayda o ay gene harcıyorum kalan üstüne ekleniyor. Resmen bir batak…
Serife3304 myh0123 ben bi dönem uzunca süre yapı kredinin kartının hep asgarisini ödedim bloke gibi bi durum olmadı
myh0123 iremd-1798 gelen para kredi kartına gittiği için elde nakit kalmayınca tekrar kredi kartı kullanıyoruz maalesef 😂
M-Urass_Mom Bir şey olmuyor ama size tavsiyem her ay asgarinin bir miktar fazlasını ödemeye çalışın. Gittikçe arttırabilirsiniz bu miktarı daha iyi olur. Örneğin ilk ay asgarinin 500 fazlası ikinci ay 700 fazlası gibi. Yoksa imkanı yok bitmiyor 🫠