selencinaar Kızlar cinsiyeti öğrendik değişmez artık dedi ama vajinal dudakları oluşmuş dedi doktorumuz 🤭🤭 içim içime sığmıyor🫠
Cimenn1223 selencinaar gözün aydın kuzum ilk kizimi bende 12.hafta da kesin olarak öğrenmiştm degişmedi 2.yi de 17 haftalikken öğrendm ama benden kaynakli ben cok geç hastaneye gittim😊 buda net🥰
Cimenn1223 Yeniyeniden bende kizimi 12.hafta da öğrendim cihaz kaliteliyse kesin olarak doktor söylüyor benm doktorumda degimez cinsiyet partini yap demişti
Melismelo 19+5 olan ben hala cinsiyeti bilmiyorum 😅 pazartesi öğrenicem inşallah Hayırlı olsun benimde bir kızım var cok güzel bir duygu🥰
Cimenn1223 Yeniyeniden doktorunuzun cihazi 2023 2024 yeniyse değişmeme ihtimali cok yüksek doktorunuza sorarsanz ztn size söyler değişicek olsa değisicek olsa dogumda da farkli cinsiyetle karşılaşme ihtimaliniz yüksek kız der dogumda erkek cika bilir yaşandı onaylandi😂
selencinaar Cimenn1223 çok teşekkür ederim ben zaten cinsiyet partisi düşünmüyorum o yuzden normal yaşamıma devam edecegim😅
fairytale_ tugbatsz bende 16. Haftamdayım göstermiyor🥲doktorumuzun tahmını var ama yanıltmak ıstemedıgı ıcın demıyor ağustosun ılk haftası gosterırse o zamann öğreneceğiz
selencinaar fairytale_ pazartesi ikili test için gdicem o zaman bidaha sorucam 😂 hala inanamıyorum kız annesi olduguma şoktayım🤭🥰
selencinaar meri1 bende mide bulntısı olmadı sadece 7.hafta iki gün yaşadım sonrasında bel ve sırt ağrısı oldukça vardı hala var tabiki sonra uyku hali oluyordu ilk haftalar onun dışında iştahsızdım şu ara bişeyler yiyebiliyorum oda azcık işte bu kadar