Suadmsv Kızlar merhaba.. benden ara ara yeşil renkte bir akıntı geliyor. Sirkeyle falan sildiğim de geçiyor ama 1 ay sonra genel de regl den önce ya da sonra tekrarlıyor. Nioli yagı falan aldım sirke için de florasını bozuyor diyorlar. Bu akıntıyı evde geçiren oldu mu? Neler kullandınız paylaşırsanız sevinirim. Bu arada hiç bir sorun olmamasına ragmen eşim de ve ben de gebe kalamıyorum 5 yıldır…
Oksuruksurubu Suadmsv soğan suyu, testere dişli aslan pençesi çayı, hayıt tohumu, çıvan perçemi, incir havuç kürü, ovulasyon testleri kulladınız mı
Kayaakk Bol su iç temiz tut sürekli saf su tut bebek olmama durumu ise biraz dine yönelmeyi dene tıbben yapıcak bişey kalmadıysa
Suadmsv Kayaakk çok dua ediyorum çok ağlıyorum.. sizde dua edin bana inşallah saglıklı bir bebegim olur
Suadmsv Oksuruksurubu ovulasyon sipariş verdim bu ay ki reglimden sonra başlıycam. Sogan suyu yapıcam ama korunmadıgım için ya bebek olursa da bişey olursa diye korkumdan içmiyorum
Kayaakk Suadmsv Rabbim hayırlısı olucaksa ise versin ben çok istiyordum doğumda kaybettim yani sizde hayırlısı ise olsun duası edin hayırlı sağlıklı olmicaksa acı olucaksa sonu hiç gerek yok canım benim