Benim 27. Haftada sonlandırıldı. Bunun zamanı yok. Yani bebekte kanıtlanmış bir hastalık varsa anne baba kararı ile sonlanıyor. Benim ilk bebeğimdi o zaman ama çok nadir bir genetik hastalığı vardı. Yani böyle ultrasonda falan da bulgu vermeyen bir hastalık. Mikrodelesyon sendromu diye geçiyor. Genlerinin bir bölümünde mikro düzeyde bir kopma kayıp meydana gelmiş. Daha ilk yumurta sperm oluşurken olan bir durum ama dediğim gibi hiç bulgu vermediği için o haftaya kadar gelmiştik. Zor günlerdi tabi ama doğsaydı yaşardı benim bebeğim. Ama şöyle %90 düzeyinde bedensel ve zeka geriliği ile. Yani bu hastalık hakkında o kadar araştırma yapmıştım ki yurt dışında insanlara dahi ulaşmıştım. Ama nasip böyleymiş. Şimdi oğlumu uyutuyorum. Önce bana fetosip denen işlem yapıldı. Yani anne karnında bebeğin kalbine son veriliyor. Sonra aynı sancı ile ölü doğum yaptırdılar. 3 gün kalmıştım hastanede 4. Gün doğum olmuştu. O zamanlar hayatım alt üst olmuştu. Şuan yeni toparlıyorum. Şunu diyim aklımdan 1 saniye bile çıkmıyor. Hala dışarda koz çocuğu görsem doğsaydı bu yaşta olacaktı diye iç geçiririm. Hangi karar doğru yanlış bilemem ama ben bunu böyle yaşadım.