Minsanne Kızlar merhaba. Aklıma takıldı. Siz yumurta toplama işleminden sonra antibiyotik kullandınız mı. Benim doktorum yazmadı da bana. Sadece endol diye bir fitil yazdı o da makattan kullanılıyor. Onun dışında ilaç yazmadı
Kcbs67 Minsanne canim sadece parol alin dediler agri olunca diger ilaclar da transfer icin verilen ilaclarim onlari kullaniyorum
babyiscoming_ Minsanne bana da vermemişti antibiyotik duphaston diye bir ilaca başlatmıştı rahmi gebeliğe hazırlamak için taze transferdi benim
Mine38 Minsanne sanırım taze transferde antibiyotik vermiyorlar .benim 1 ay sonra transferim bana vermişlerdi.
Emelnurcakit Minsanne bana vermişti doktorum yumurta toplamadan sonra iki gün de cinsel ilişki yasaktı.
Minsanne Kcbs67 evet ya bana da sadece ağrı kesici fitil verdiler. Demek ki gerek olsaydı verirlerdi. İnşallah enfeksiyon kapmamışımdır. Cinsel ilişki konusunda uyarmadılar belli bir süre için o yüzden korktum ben de
Kcbs67 Minsanne ama benim kasiklardaki agrim hala gecmedi sende de ole mi canim bugun transferim olacak insalah 🙏
Kcbs67 Minsanne insallah olmazsin canim umudunu kaybetme hemen Gebe olan bazi bayanlarda da adet gibi belirtiler olurmus
Minsanne babyiscoming_ sanırım yumurta toplam işleminden sonra kimseye vermemişler antibiyotiği. Peki cinsel ilişki ile ilgili bir kısıt koydular mı size bana bir şey demediler
Minsanne Kcbs67 yok canım ben daha transfer olmadım. Benim embriyolar donduruldu genetiğe gitti. Muhtemelen yani inşallah iki aya em geç transfer olurum. Dün adet oldum bu da normalmiş yumurta toplamadan 10 gün sonra falan adet olunuyormuş
Derennn700 babyiscoming_ canım sen transferin 8 ve 9. Günlerinde neler hissettin kaşık ağrıların olmuş muydu seni geçen aydan hatırlıyorum transfer olmuştun bende oldum Şuan 8. Gündeyim, göğüslerim epey şişmiş ve hafif kaşık ağrım var
babyiscoming_ Derennn700 hiç bir belirtim olmadı canım ben 9.5 haftalık hamileyim hala belirti falan yok. Biz zaten 9.gün pozitif olduğunu öğrendik kan verirsen sende varsa eğer çıkar