serra88 Kizlar 7 tane muslin battaniye aldim birde 1 penye battaniye, dogum agustos sonu gibi… kalin battaniye nerden alabilirim? Hastane cikisinda ne kullanabilirim? Muslinler yeterlimi ?
Xxxxci serra88 az önce bende kalın battaniye arayışındaydım trendyoldan Özdilek markası indirime girmişti onu verdim bakalım inşallah güzeldir
Zeyyno_ serra88 müslin çok almışsınız sanki bnmde dogumum Ağustos sonu gibi kalın battaniyeyi kışa doğru alabilirsiniz Ben genelde kolu kısa giydiririm diye düşündüm ilk ay sonraki aylardada hava serinler ona göre uzun kolluya geçerim ona göre alışveriş yaptm
metemom_ serra88 penye battaniyelerin çift katlı olanlarından da al bence canım bende ağustosta doğum yapacağım penye battaniye almak daha çok tercihim oldu açıkçası müslin örtüler bana o kadar yumuşak gelmedi
ipekky Xxxxci bende almak istiyorum trendyolda özdilek marka hangisi aldiniz acaba ben Bi tavşanlı mi ne var 369a düşmüş onu gördüm siz hangisi sipariş ettiniz link verir misiniz
Xxxxci ebru1221_ çok güzel yapmışsınız acaba hangi malzemeleri kullandınız yada bir video izleyerek falan mı yaptınız söylerseniz çok çok sevinirim çok beğendim bende yapmak isterim 🙏🥰
ebru1221_ Xxxxci Alize puffy ip aldım. Ben 7 tane kullandım. Tığ ya da şiş kullanılmıyor elle ipler iç içe geçirilerek örülüyor. Youtubeden izleyerek yaptım ☺️ papatyaları da yine youtubeden izleyerek tığ ile yaptım ☺️