Candaan Çok sagolun kizlar Rabbim evlatlarinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin agrısız bir doğum nasip etsin sizlere 🤲🌹
ebru_ornek23 Her şey herkeste aynı etkiyi yapmayabilir, olacağı varsa narın üstüne olur kusurlu nar olur, söktürücü etkisi olan şeyler düşük yapıyor, meyvelerden düşük yapan trabzon hurması var sadece, o da çok fazla madde içeriyor diye gebeliğin ilk zamanlarında tüketilmemesi gerekiyor ama son aylarda öneriliyor.
Erten Ben yedim devamlı çok şükür bişey olmadı. Nettede nar çok besleyici yazıyor. İlk 1-2 ay çok kötydüm yiyemdm ama 3 ten itibaren başladım
Tugba07 Candaan Ben cok yedim nar. Hiçte duymadim oyle bir sey. Duysamda gerçi inanmazdim insanların bU sacma hurafeleri bitmiyor. Doktor uyarirdi eger zararli olsa, çünkü yememem gereken seyleri sormuştum.
Vethekelif Candaan benim ebem öyle demişti bana 37. Haftadan sonra ye Doğumu kolaylaştırır ama öncesinde yeme demişti doktorlar ebeler daha iyi biliyor sorup danışmak lazım
Rapunzel11 Candaan benim doktorum kesinlikle tavsiye etmedi . Hamilelikten önce düzensiz adetlerim oluyordu geçiliyordu hep . Söktürmesi için hep Nar suyu içiyordum işe yarıyordu . Nar soğan suyu maydonoz suyu gibi şeylerden uzak durun
Cnrmom Candaan benim akrabam çatır çutur nar yiyo valla 2 ay kaldı doğumuna şükür bi sorun yok sadece bitki çaylar pastörize edilen yiyecekler yasak hamilelikte
Cantanem44 2 günde 1 eşim nar suyu portakal suyu mandalina suyu greyfurt suyu sıkıyor içiyorum narın ilk aylarda dikkatli tüketilmesini duymuştum haftada 1 normal 6 aylık hamileyim haftada 3 4 oluyor tükettiğim sanmam O kadar kişi tüketmiş olursa zaten kesinlikle tüketme diyen olurdu