Aycan00 Kızlar ya sizde durum ne benim ki aldı başını gidiyo 😬 kafamız biraz önden gidiyo var mı bu durumu yaşayanlar ve kaç kilodalar kuzucuklar ? 🤷🏻♀️
masisi Aycan00 3000 grdık 34+6 da kafamız önde değildi dr göbeğimiz şekerden dolayı biraz öndeydi , yarın öğrenicez ne durumdayız ☺️
Ozge11 Aycan00 kilodan dolayı mı önden gidiyor başı.Benim de kilosu haftasıyla uyumlu ama kafası bi hafta önde ama genetik babasının kafasına benzemiş demek ki.
Sarelle Aycan00 35 haftalığım benimkisinin de kafası önden gidiyor hemde bugun devletteki doktor 4 hafta onden gidiyor dedi ardından özele gittim 2.5 hafta falan önden gidiyor dedi hangisine inanancam bilemedim
Aycan00 Ozge11 😂 bizim ki kime benzedi bilmiyorum valla 🤷🏻♀️ Kafa 2 hafta falan önden gidiyo dolayısıyla bu ölçümü etkiliyor kilosu 2900 şuan
Aycan00 Ulultrasona göre değişiyor Canım ya bebek çişini yapmadıysa ona göre bile değişiyor kilosu ne kadar ?
44Melek Bende bugün gittim doktora benim paşalar 2 şer kilolar sizinkilere göre bayağı küçükler ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi zaten 3 buçuk olması beklenemez çok zor dedi 2 buçuk kilo doğsalar süper dedi 🤷🏻♀️