cLearQueen ferhpnar ben de ayniyım. Daha 27 haftadayim 8.hafyadan beri insulin kullaniyorum yaninda oksapar falan… diyetteyim millet yiyo ben bakiyorum.. millet hapur küpür hayyvan gibi yiyo ben bakiyorum gercekten sinirlerim altust oldu
Evhamlikurabiyeanne cLearQueen ayy sizin durum daha zor en basindan beri diyettesiniz Allah kolaylik versin gercekten zor insanlara da sinir olmaya basladim ay hamilesin yiyoruz ama hakkini helal et bile demiyorlar
cLearQueen Evhamlikurabiyeanne aynen oyle.. hatta bazilari ‘ay sen yiyemiyodun dimi cok kotu’ diyip agzini oküz gibi acıp yiyor. Allah buyuktur o görüyo.. hele bikac kisi kalbimi cok kirdi beter olsunlar insallah.
cLearQueen Evhamlikurabiyeanne benim bazen aksam aclik 101 103 falan cikiyir siz de gordunuz mu bu sayilari hic
Evhamlikurabiyeanne cLearQueen görmez olur muyum ancak düzene girdi benim acliklarim aclik sekerini dengede tutmak daha zor sanki
cLearQueen Evhamlikurabiyeanne kesinlikli katiliyorum. Aclik cok zor. Tokluk diyetle falan halloluyor digerine care yok
Evhamlikurabiyeanne cLearQueen yiyemedigimi bile bile yesene neden yemiyorsun diye sormustu bana da biri eve gelince cok aglamistim hassas bir dönemdeyken bir de yasakli besinler olmasi insanin sinirlerini ziplatiyor
Silan_Abdullah ferhpnar evet benimki de turuncu günde 4 dozdu bide hap ama ben kulanmıyorum doğumuma az kalmış
Pamuksekercim ferhpnar amin ins şekerim baya yüksek çıktı bebeğe sıkıntı olur diye unsilin şeylerini yükseltti şimdi normale bindi ama