Sevgiisari Anti CMV IgG (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri) Pozitif 192.1 Anti CMV IgM (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri)Negatif Kızlar doktorum kaç saat oldu donmedi bir sorun olur mu yaşayan bilgisi olan var mı
Fundaaaaa123 Sevgiisari merhaba doktorunuzla görüştünüz mü? Anti cmv igg 22, igm negatif çıktı benim de. Sürecimiz aynı 10+0 ım bugün henüz doktora gidemedim çok korktum okuyunca bir şeyleri size ne dedi acaba ?
elif475475 Sevgiisari bu daha önce geçirmiş olup bağışıklık kazandığınızı gösteriyor. Benim değerim hatta 250 doktorum testlerin gayet sağlıklı dedi bir de tek tek okuyarak bakıyor. Üstün körü de bakmaz yani. Fundaaaaa123
Sevgiisari Fundaaaaa123 kusura bakma bildirimi görmedim evet görüştüm igg pozitif olması iyi birseymis bağışıklık olduğunu gösteriyormuş igm pozitif olduğunda vücutta enfeksiyon mevcut demekmiş öyle dedi doktorum Fundaaaaa123
elif475475 Fundaaaaa123 ay ilk duyunca aynı sizin gibi çok endişelendim falan ama sonra biraz doktorum rahatlattı beni de