Lara_07 E bebek daha uygun sanki ama kıyafet çeşitliliği civil beğendim ben e bebek indirim yapınca %40-50 kadar yapıyor bazen acil olanlar dışında zamanla alabilirsiniz
Limonumsu Ask1907FB ebebekte civilde bana pahalı geliyor. LCW mobil uygulamasını indirin kupon veriyor her gün ve kuponlu ürünlerde ekstra indirim veriyor ben en uygun oradan alışveriş yapıyorum kendime de çocuklara da. Daha bu hafta 35 liraya tshirt aldım kızıma iyi takip edince bence hem diğerlerine göre çok daha uygun fiyatlı hem de aralarındaki en kaliteli olan lcw
Cosimaniehaus Ask1907FB hayır almadım hiç. Lcw de çok uygun aslında yeni hesap açınca ve kod ile ekstra indirime giriyor. Çeşit de çok ben çoğunu lcwden aldım diyebilirim. Peşin fiyatına 6 taksit falan da oluyor.
Minikkalp19 Ask1907FB eğer ilk gebeliğinizse civilin mağazasindan bakın alın zaten vaktiniz de yokmuş. Zibinlarini hep civilden aldım ama görerek almak daha iyi bence yenidoğan ve 1-3ay arasında serçe parmakla bir parmak fark var ben yeni doğan almadım o yüzden mesela.
Mhtpdrmz06 Ask1907FB mobilden baktıgım kadarıyla civil daha uygun ebebek çok pahalı geliyo bana. Ama biz lcw cıyız gerçekten kaliteli 5 senedie oğluma hep lcw dan alırız tavsiye ederim yani.
Eda1254 Ask1907FB bazıları ama uygun disariya göre ama dediğiniz gibi özellikle fiyatlar kıyafetlerde çok ucuk
Ask1907FB Minikkalp19 hayır ikinci gebelik zaten ilk çocuktan kalan çok cinsiyetde aynı ondan pek alacagım bişey yok ama yinede daha uygun olursa daha iyi olur… Aynen çok fark yok
Ask1907FB Mervealya1992 aldınızmı hiç ürünleri falan nasıl kalıbı nasıl gördümde o sayfayı emin olup güvenemedm
Dilan_Deniz Ask1907FB dün civilden aldım çoğu şeyi 3 tane tulum 5 li 4 tane takım,çorap,bere,müslin,penye battaniye 1.800 civarı tuttu e bebekte uygun ama bna uzak kalıyo metro ile git sıcaklar falan gitmedim o yüzden aralarında fazla bir fiyat oynamaz bnce
Ask1907FB Dilan_Deniz banada e bebek yakın cıvıl uzak metroyla ddiginiz gibi çok sıcak oluyo bakalım artık 🙄😇
Minikkalp19 Ask1907FB ben tecrübesiz olduğum için görerek almak bana daha mantıklı geldi o yüzden dedim 😌