Merhaba hanımlar hamileliğimin başından beri kesede kanama servikal kısalık vs çok şeyle cebelleştim sonunda 38+6 da 15 temmuz şehitler bebesini doğurdum 😅 normalde Diyarbakırda doğum düşünüyordum 1 günlüğüne eşim adanaya gidecekti oğlumla evde tek kalmak istemedim biz de onunla gittik sabah hiçbir şey yoktu arabamızı sanayiye bırakıp yemek yedik avmde bir tur attık artık yorulup öğretmenevine gittik saat 3 te yattık dinlendik saat öpleden sonra 5 oldu kasıklarıma ufak bir sancı giriyor ama nasıl düzenli anlatamam tuvalete falan cıktım ondan sandım yok geçmiyor yanımda da bir çorap dahi yok doğurmiyim diye dualar ediyorum buraya da yazdım hatta varmı burda doktor önerisi olan cevaplar gelmeden sancım arttı saat 6 da uyandırdım eşimi sancılarım çok düzenli dedim hemen cıktık dışarıya taksi arıyoruz yok ambulans arıyoruz yok 15 temmuzda dolayı yollar kapalı kimse geçmiyor ordan bir iki kavşak yürüdüm sancılarımın birazını yürürken çektim ana caddeye geldik bir taksi durdurduk en yakın hastaneyi sorduk medikal park hastanesine götürdü bizi giriş yaptım 7 bucukta muayene etti 5-6 cm ben yabancı yerdeyim korkuyorum sezaryen olcam dedim tamam ekip toplansın alalım dedi ekibi beklerken suyum geldi ufak ufak odaya girdim sancılarım inanılmaz değildi ama yine de zorlandım doktor nerde diyorum geliyor dediler doktor geldi Muzaffer hocaymış cok övdüler bu arada düşünen varsa tereddütsüz gidebilir 🥰 gel muayene edeyim dedi baktı 9 cm sezaryeni bosver gel normal doğur bunu da ben sana anestezi vericem hissetmiceksin dedi tamam dedim 8.40-45 geçe falan doğumhaneye girdik ben korkudan doğurmicam diyorum adam cocugun kafası cıktı niye doğurmuyosun diyor neyse iğne yaptı dikiş vs için . iki kere ıkındım sonrasını hatırlamıyorum saat 9 da odadaydım çok tuhaftı doğum anım kafamda yok resmen odaya geldim kızımı getirdiler bütün her şey 4 saatte oldu eşim o arada avmye gitti yetişemedi bile bebeğe bana kıyafet getirdi . makata dogru ufak bir dikiş var onun dışında gayet iyiydi her şey planlasam bu kadar hızlı ve kolay olamazdı . Biraz uzun oldu hepinize çok güzel doğumlar diliyorum ❤️🤲🏻