Sarina98 Kızlaaar yarın ultrason var bebeğim yüzünü göstermiyor ne yapayım yüzünü göstersin?😂inat etti resmen anası tipli😂😂😂 35 hafta. Bu gidişle doğumda goreceğim yüzünü 😆
Aylaa123 Sarina98 valla benim oğlumda asla yüzünü göstermek istemiyor herşeyi denedim inat eder gibi 2 eliyle yüzünü kapatıyor ısrarla doğunca görcez mecbur 😂
Serapazraege Sarina98 ultrason cihazından ses dalgalarının ve ışığın gitmesi sonucu rahatsız oluyorlarmış dolayısıyla anlık yüzünü yakaladı yakaladı doktor aksi takdirde göstermiyorlarmış 🥹🤣
06Canan Sarina98 ahahaha aynı aynı bizimde bir ultrason fotoğrafmz var tek sefer gösterdi sonrası yok ultrason bile alamıyoruz beyfendi çok hareketli
metemom_ Sarina98 of bizim sıpa da göstermedi 35. Haftadayım şimdi iki hafta sonra kontrolüm var ama hiç ümidim yok doğana kadar saklayacak kesin
Sarina98 Serapazraege ayyyyy 😃 hep arkası dönüktü geçen defa da elleriyle yüzünü kapatmıştı. Ne kadar istesekde göstermedi inat inat
Sarina98 06Canan bizde hiç oda yok beyefendi ya popo gösteriyor ya sırt ya da yüzünü kapatıyor. 😃Doğunca nasıl saklanacak merak ediyorum))
Fundabg Bizde aynıyız 32+0 da gittim göstermedi . Haftaya cumartesi bi kontrol daha var ne yesek ne içsek acaba
asell13 Sarina98 benim kızda hiç göstermedi yanağı veya çenesini anca görebiliyorduk doğunca saklayacak yeri kalmadı 😂
cucunns12 Sarina98 ben 9 ay görmedimmmm neler yedim içmedim ki oğluşum doğduğunda göstermek istedi kendini😂🥹🩷
1prensesannesi__ Sarina98 yaa cok ne güzel görmüşsün ozel olarak yaptigin bisey varmi bende yapayim 😅😅
Barlas_mom Sarina98 aynı şeyleri yaşıyoruz oğlumda hiç böyle yaşamadım ama bu kız hala yüzünü net göremedik haftaya cuma yine gidicez kontrole 32+4 olacak ne yaptınız da gösterdi 😅😅