Xxxxci Bebek için hemşireye ilk isimli güzel takım mı verilir normal bir hastane çıkış seti mı ? Ve isimli olanı ne zaman giydirdiniz siz ? Son sorum :) kaç hastane çıkışı yada tulum falan aldınız yanınıza ?
1bebe1meow Xxxxci bence ilk normal bişeyler verin yanınıza geldiğinde bebek biraz kuruduğunda isimli giydirin çünkü bebekten sürülen ilk lekeler çıkmıyor temiz temiz saklamak varken lekeli saklamamak lazım çıkmayacak çünkü ve kat kat örtü sarıyorlar görünmüyor kıyafeti ilk özenli güzel kıyafetini siz giydirin odanızda 🥹🥰
Hulo2105 Xxxxci hemşireye 5-6lı takım vericem. Ertesi günü çekim olacak o zaman 10 lu isimli giydiricem. 1 tane daha takım aldım yanıma 5 li
mavibahar Xxxxci ilk hemşirelere normal beyaz hastane çıkışı verin. Snr oda da isimli olanı giydirirsiniz. Hastane çantası içinde 1 hastane çıkışı (istediğim bir renk ya da beyaz) 2 tulum aldım (istediğim renk ve desen de) Tulum daha pratik oluyor her anlamda. Hastane ile de alakalı aslında. Mesela ben Acıbadem de doğum yaptım onlar herşeyini giydirip getirdiler snr ben renkli tulumlardan giydirdim doktorumuzla fotoğraf çekindik 😁 Ssvd yapınca aklıma bile gelmedi hemşirelere tulum ya da hastane çıkışı vermek 🤷🏻♀️
Rabia98 Xxxxci bende ilk öyle bi takım verdim ve kan falan bulaşmıştı hep sonradan pişman oldum normal birsey vermediğime bu sefer kesinlikle öyle yapacağım tek parça tulum vs gibi birsey vermeyi düşünüyorum
Xxxxci 1bebe1meow tam olarak merak ettiğim şeyi açıklamışsınız teşekkür ederim en güzel takımı lekeli kötü olsun istemem çünkü 🙏 dediğiniz gibi yapacağim
Xxxxci gunesinannesi__ bende öyle düşünmüştüm daha doğrusu herkes öyle yapıyor sanmıştım ama leke olabiliyormuş ilk başta o yüzden sonrasında isimli olanı giydireceğim 🙏
Xxxxci mavibahar böyle deneyimlere ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim tam oturmuş oldu kafamda şuan ne yapacağım 🙏🥰
Nurcantas65 Hemşire olarak söylüyorum hemşireye o an zıbın ayaklı değilse altlık,çorap, beresi,bez 1 adet,birde yazsa ince battaniye kışsa kalın. Sonra kendin ne giydirmek istersen onları koy :)
mavibahar Xxxxci rica ederim 💐 2 tane çıtçıtlı badi de koymuştum. Çişi falan kadar değiştiririz diye. Tulumlar ve hastane çıkışında bere ve eldiven oluyor zaten ekstra koymadım. Emzirme örtüsü koydum. Hem puset örtüsü olarak kullandım. 1 tane İnce battaniye. 1 tane müslin örtü. 5 tane bez. Kendime güzel bir pijama, bir elbise, 3 tane iç çamaşırı. Ped ve günlük ped. 1 tane Emzirme sütyeni. Ben mayıs ta doğum yapmıştım bir de bodrum olunca zaten sıcaktı ama bulunduğunuz bölgeye göre ve mevsime ince bir hırka olabilir. 🤔