Zumrut___ Haftayım ve hastane çantamı bile hazır değil kızlar 😕 kıyafetleri yıkadım üteledim ama bebek çantasını yıkadığım haşde hala yenisi gibi koktuğu için kıyafetleri içine koyamadım. Hurç da almadım alsam da çantaya sığmaz yeni bi valiz alıp da masraf da yapmak istemiyorum. Neyse o yapılacak duruyor kenarda. Yıkanması gereken birkaç bişey daha var onşar duruyır. Beşik kurulacak hazırlanacak eşyaların bazılaeı annemlerde bez kuvet vs onlar gelecek. Ay eve bi düzen vermem gerek inananın hiç ama hiç halim yok. Her sabah halsiz uyanıyorum hiç iş yapasım gelmiyor içimden. Çocuk odasını düzene soksam halı falan var onları kaldırsam aslında eşyalara yer açılacak işim kolaylaşacak ama yok halim yok eriniyorum :))) bi oğluşum var onunla işgilenşyorum bir yandan zaten. Bazen üzülüyorum vicdan yapıyorum hevesssiz gibi yapmıyosumn diyorum kendime. Ama kızımı sabırsızlıkla bekliyorum . Gün yaklaştıkca heyecanlanıyorum bi an önce kucagıma almak koklamak istiyorum ama. Bu üşengeçlik nolacak kızlar :( sizlerde durum ne ??