Tutaste_ @“Zumrut___”#p33222413 şşırdım daha beter iyi diyende var kötü diyende 😀😀 sasırdım busefer daha beter . Ne güzel cidden herkesin iyi geçmiyo demekki sizin iyi geçmiş 🤷
Zumrut___ Tutaste_ benim güzel geçti. Herkesin bünyesi faklı tabi. Bide ben hastaneden çıkar çıkmaz korse kullanmaya başladım. Doktorumun izniyle tabi. O beni o kadar rahatlattı ki. Hareket ederken ağrılarımı çok çok hafife indirdi . Sizde sezeryan olursanız korse kullanın bence. Tabi doktorunuz izin verirse.
Retjza Neden kendi mi doğuracakmış? Siz kendinizi biliyorsunuz, gözünüz hangi doğumu kesiyorsa o sizin tercihiniz olmalı. Kimseyi ilgilendiren bir şey değil, eşiniz bile olsa.
Pamuk Tutaste_ Sen kadınsın ve bu canlıyı dünyaya getirecek olan sensin. Senin doğum şeklini belirlemek esinde olsa kimsenin hakkı değil. Bırak bebek nasıl istiyorsa öyle gelsin.Her iki şekilde annesin,ama kendi isteklerinle.
Tutaste_ Pamuk doğru benim kocamın biraz kafa gidik😄. Sezeyandan korkuyorum ciddem o sedyeden yatmaktan dütüm gelirmi korkusundan bide cok stses yaparsam hiç gelmez diyo korkuyorum allah hayırlısını versin cidden napcam kafam karıştı
Tutaste_ Aylaa123 ayy cok kotu olmuş . Birinin iyi birinin kötü geçmiş ozaman kişiden kişiye değişiyor 🤷
Pamuk Tutaste_ Kendini böyle şartlara zorunlu da olabilirsin dogum işi hiç belli olmuyor.Kardesim 2 sezaryen yaptı zorunlu hemen sütü gelmişti.
Tutaste_ Pamuk aynen dogum yaklastıkca kafa cok karışıyor bide bu akıllı böyle yapınca 😄 sağlıklı olsunda artık ikisinede katlanırız napalım 🤷
Tutaste_ Zumrut___ korse almayı düşünüyorumda dikiş yerleri sıkıntı olmuyormu doktortan izin almak gerekiyor demekki
Zumrut___ Tutaste_ ben hastaneden çıkarken sormuştum doktoruma takabilirsin hemen demişti. Ama yengeme hemen takma bir hafta sonra tak korseyi demişti. Ödeme kiloya veya dikişe göre mi karar veriyor bilmiyorum . Sende hastaneden çıkmadan sorarsın doktoruna
Tugba1tugba Tutaste_ ilk doğumum sezeryan ben isteğe bağlı yaptırdım normalden korktum çokta rahat geçti memnunum. İkimci de de sezeryan istiyorum bu da sorunsuz geçer inşallah o yüzden kimseye kulak asma istediğin gibi yaptır
yesmkaya-3 Benim ilk doğumum sezaryan oldu geçmişte epilepsi hastalığı atlatmıştım doğum sırasında korkup tekrar etmesin diye komple bayıltıldım çok çok rahat bir şekilde geçirdim sıfır sancı çektim açılmam vardı sancım yoktu ve ameliyat sonrası ağrı kesicileri düzenli aldığım için mi yoksa bir şans mı bilemiyorum sıfır ağrım oldu sadece ameliyat sonrası baş dönmelerim oldu oda narkoz aldığım için şöyle söylim üçüncü günü ayakta geziyordum:)sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 😇
Tutaste_ yesmkaya-3 geçmiş olsun çok iyi geçmiş sizinki ne güzel ne sanslısınız cidden nem korkuyorum elde değil ortamdan ve agrılardan 😄
Munevver_kaplan_33 Tutaste_ ben ilk normal doğum yaptım bunu eşim sezeryan ol diyor diyorum normal doğum olduysam 2. De normal olsun ama bu sefer özelde yapmak istiyorum diyor normal doğum istiyorsan özele o parayı vermem diyor sezeryan olursan götürürüm diyor yani iki taraftan da kesilmek istemiyorum dediğin gibi ameliyat ortamı adı bile beni geriyor korkuyorum hem 2. Doğum daha kolay olur diyorlar bilmiyorum hani allahin izniyle son zamanda sorun çıkmazsa normal istiyorum bir sıkıntı olursa zaten mecbur sezeryan olurum
Tutaste_ Munevver_kaplan_33 heh banada aynısını dedi normal istiyosan özele git dedim orda epidural yok ozaman sezeryan ol dedi
Munevver_kaplan_33 Tutaste_ aynen diyor normal zaten kendin doguruyorsun ne diye özele o parayı vereyim diyor ama bilmiyorum ki o hastane odasında tek başına telefon bile almıyorlar kendi kendine dogurmani bekliyorlar o pisklojiye bir daha giremem bari özelde ayrı odada ailen de yanında oluyor destek oluyor sancı çekerken hem daha kolay ve sağlıklı bir doğum olur diyorum benim için ama yok anlamiyor sezeryan ol diyor ilk çocuk da da sezeryan diyordu ama ben istememiştim eğer 2 gün daha dogurmasaydim mecburi sezeryana giricektim ama kendi sancım geldi normal doğum oldu
Tutaste_ kardelengurler7 insallah şartlarınız el verir hersey cık zor benımkıde on bini hesap ediyor kendi çapında 🤷 taksıtle yapıcaz bizde karta
kardelengurler7 Tutaste_ ah canım ya gerçekten çocuk bizden çıkıyo parayı onlar alıyor yapcak bisiy yok
Tutaste_ Munevver_kaplan_33 kafa hep aynı çalışıyor bunlarda demekki , 😀 allah kolay dogumlar nasip etsin hrpimize
ikibebeliannis Tutaste_ sezeryansan sonra onun ağrısını sızısını çekecekse beyefendi ol Ne kadar saçma Normal doğum çok rahat senin için de bebeğin içinde en sağlıklısı Varsın bi o kadar fazla versin bıçak altına yatmaktan iyidir