Oz06 Merhaba kızlar İsim olarak Mehmet Mahir düşünüyorum. Sizce nasıl. Doğuma az kaldı biz halen net değiliz 🙈
Oz06 Tugba1tugba Melikemrvvv neanladinyurdagull Barbie77 Damlakhrmn Teşekkür ederim kızlar sanırım bu kısa zamanda hemen isim bulmam lazım 😂🙈
Barbie77 Mehmet güzel ama Mehmet Mahir çok ağır oluyor bence ya amca dede ismi gibi Mehmet’in yanına yeni modern isimlerden koyabilirsin. Mehmet Aras, Mehmet Buğra, Mehmet Efe gibi ☺️
Burcu395 Oz06 illa önünde mehmet olacaksa bence sonuna da hakkını verecek bir ikinci at koyacaksınız hafif basit olmamalı ben olsam mehmet ozan koyardım
Adnlncm Oz06 ikisi de çok ağır isimler Mehmet’in yanına daha kolay kulağa hoş gelen isimler koyabilirsiniz Mehmet Aras Mehmet Alp Mehmet Yiğit Mehmet Uras Mehmet Arel
Oz06 Sibel3434 Mehmet ismi eşimin fikri onu kırmak istemiyorum Mahiri de ben beğenmiştim ondan dolayı
Hamide_00 Oz06 Mehmet güzel de mahir biraz ağır geliyo söylemesi yanına böyle daha güzel bişeyler düşünebilirsiniz mesela Mehmet Asaf
zelis63 Oz06 yani bu isim için hep çocuk yada bebek kalmayacak büyüdüğü zaman gayet hoş ağır bir isim olacak tahminim