Mavimavi Merhaba kizlar nasil seyler yasiyorsunuz burda herseyi konusalim ben gibi çok bisey bilmeyen hamişler vardır bilenler anlatırsa mutlu olurum. ❤
aysecam Mavimavi ben mide bulantısı çok yaşıyorum öyle böyle değil hiçbişey yiyemiyorum kasıklarımda ağrılar oluyor gögüslerim agrıyor Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Didemaydintaskin Mavimavi iyiyiz şükür , sadece çok olmamakla birlikte ara ara hafiften sancı gibi karın agrısı oluyor geçiyor ama uzun sürmüyor. Neden bilmiyorum 5 haftalık gebeyim
Giizem55 Çok fena benim de midem kızlar koku hassasiyetim de çok fazla mutfağa giremiyorum girince kusuyorum gerçekten zor geçiyor 😔
aysecam Giizem55 bende de aynı 😔 hiçbişey yiyememek canımı sıkmaya başlıyor artık her yemeği bin bir eziyetle yiyorum
Giizem55 aysecam evet herşeyden tiksindim bende canım birde TEK’im kayınvalideme gidip kalcam bir hafta falan bu şekilde çok zorlanıyorum mutfağa görememek de ayrı zor hep aç 😏
aysecam Giizem55 ay canım ya bende uzaktayım memleketim gaziantep ama ben izmirdeyim hiç kimsem yok 😔 bir arkadaşım bile yok neyseki Annem gelecek 1 hafta sonra inşallah 🙏🏻
Anneolacammmm 8 haftalığım hiçbirşey hissetmiyorum sadece ara ara kasıklarımda ağrılarım oluyor o kadar allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Giizem55 aysecam yaa bende evlenip Samsun’a geldim ailem Mersin de bende Tekim gerçekten Allah yardımcımız olsun sabırr🙏🏻
Mavimavi Benim mide bulantim var ama sadece kuru kuru ögürüyorum. Kasık agrılarim 5 6 hafta oldu bu hafta cok kasik agrim olmadi unutkanlığım var bide çok tuvalete cikiyorum cok susuyorum. Olsun Rabbim bize en güzel seyi verdi basımızın tacı Rabbim yardımcımız olsun hepimizin 😍