Glsnerbss Arkaşlar 33+5 haftalık hamileyim gece ilişkiye girdik ondan sonra son birkaç saattir düzensiz şekilde girip çıkan ağrılarım var ne yapacağımı şaşırdım böyle olan var mı gitmeli miyim hastaneye
Esum48 Glsnerbss fark etmeden kendini kastiysan ondan olmustur bende de oldu birkac sefer. Dinlenince gecmisti. Dinlenince gecmezse git bence
Glsnerbss Esum48 2 saattir falan aralıksız yattım dinlendim duş aldım ama 3 dakikada bir giren ağrılar oluşmaya başladı korkuyorum
mrym32 Glsnerbss duzenliyse git cnm 3 dakika da bir kısa bı sure yalancı sancı duş alınca geciyomus herşey yolundadır inşallah ama git hastaneye bence
Rabiul Glsnerbss iki dakikayla üç dakikanın farkı mı var ? Sancınız var demekki panik yapmadan hastaneye gidin bakılsın düzensiz sancı yarım saat de 1 saate 1 gelir
Glsnerbss Rabiul hastanedeyiz yatışımız yapıldı ciğer geliştirici ilaç yaptılar doğumu durdurmaya çalışıyorlar makat geliş dedi sancılar kesilmezse sezaryen 🥹
Glsnerbss ikibebeliannis sancımda azalma falan hiçbişey yok son nstye bağladılar bundan sonra da tekrar alt muayene yapıp duruma göre açılmaya göre sezeryana gideceğiz dua edin lütfen 🙏