yorgun21 Kızlar 3-4 gündür aşırı derecede öksürük var bogazim tahriş oldu artık şimdi uykudan uyandım öksürmekten çözümü olan var mı
hilaleee yorgun21 zencefil tozu veya normal özü farketmez bunu balı limonu karıştırıp içerseniz bayaga keser öksürüğünuzu Veya karabiber tereyagi ve pekmezi kaynatıp ilidiktan sonra içebilirsiniz. Ama karabibere alerjiniz filan varsa yapmanızı tavsiye etmem.
Hulo2105 yorgun21 kışın 1 hafta uyutmadı beni de ben bu yaşıma kadar böyle bişey yaşamamıştım 1 tatlı kaşığı nişasta Yarım bardak su Bunları kaynat sonra içine 2 kaşık pekmez koy ye. Sabah akşam. Ben böyle geçirdim uyku uyudum resmen
Oy58 yorgun21 Pekmez , ballı limon , sıcak suyun içine bal ve yarım limon sıktım içtim her sabah ve dolaptan kesinlikle su içmeyin ben böyle atlattım inşaallah geçer sizinde
yorgun21 Hulo2105 hadi ya 😢 tamam canım denicem bunu inşallah bende ilkkez gördüm böyle birsey durmak bilmiyor
Hulo2105 yorgun21 netten de bak istersen çocuklar için öksürük kesici diye geçiyor benimkini kesti 2 günde
ggmom yorgun21 reflü olabilir mi ben de öyleydi sadece gece olan öksürük gaviscon kullandım bı sure öyle gecti
ggmom yorgun21 yemeklerden sonra mide yanması hazımsızlık ağız kokusu gibi şeyler de oluyor mu ben de bunlar da vardı birde gece tutan kuru öksürük