Sb5454 Merhaba 34 haftalık hamileyim bebeğim 3 hafta önden gidiyor sürekli tuvalette çıkma isteği ayakta iken çok fazla baskım var ve sürekli kaçırıyorum sizlerde durum nasıl🙄
Nananan Sb5454 ben bir ara kayınvalidemlerde kaldım uyuyakalmisim üstümü örtmüşler bende gece bu uyandım üstüm basım sırılsıklam eşarbım bile ıslaktı resmen altıma kaçırmışim sabah erkenden kalktim belli etmeden çarşafları yatağı yıkadım balkona çıkardım hayla unutamıyorum öyle utandım ki anlatamam Allah’tan kisme fark etmedi 😑
Harikuladeee Bizde 34+6 bir haftada önde gidiyoruz, doğum pozisyonu almış ben de bi kaç defadır tutamıyorum ya baskı oluyor yetişemiyorum ufak bi hapşırınca bile kaçıyor ☹️
Emine0619 Harikuladeee merhaba 33+1 den benimde sürekli idrarım geliyor ve ayaktayken kasılmam ve baskı ağrım oluyor acaba doğum mu yakın
Harikuladeee Emine0619 ben dr a gittim ve idrar yolu enfeksiyonu cıkmış ilaç verdi şimdi kaçırmıyorum ama haftamız 37+3 olduğundan sürekli idrar varmış gibi his var ve baskı hala var
Sb5454 Harikuladeee bende sizinle aynıyım şuan normal diyor doktorum bebek iri olduğu için demişti 38+3 de alırım dedi
Emine0619 Sb5454 hiç bilmiyorum bebek aşagı da mı bayadır kontrole gitmiyorum ama bi gitmem şart nstye bağlanmam için
Sb5454 Sb5454 bebek aşağda değil bende anlıya bilirim aşadaysa pazartesi gidecem bakalım kaç kilo olmuş