DidemUmut seraaaaap ben bugün 37 hafta oldum 3248 dedi haftana göre biraz fazla bir hafta önde dedi bende takıldım ama şimdi sizin haftanıza göre normal geliyor 🤔
Selensse DidemUmut bana 37+4 de 3200 çıktı bişey çıkmadı ama ultrason kağıdında kilonun altındaki tarih on gün önde sizin 37+0 mıydı ?
Tulay-Cam18 Cckesra merhaba bugün beta test verdim.<0.200 çıktı hamilemiyim acaba ? Lütfen yardımcı olurmusunuz
Semanurry 1prensesannesi__ ayyy aynı durumdayızzz 38 olsunlar da öyle doğsunlar ya 😅 kasılma falan bende de çok oluyor
1prensesannesi__ Semanurry bence de 38 i bulsa fena olmaz dayanmasi zor simdide gelse kabulüm ama kargolarimi bekliyorum onlar gelsinde oyle dogsun 😅😅
Glchan_34 Hcygllllll bende aynı sekildeyim ama kilosu şu an kaç bilmiyorum en son iki hafta önce gitmiştim 2.180 gramdı
Aysegul182 Sevbebek biz de bugün 35+5 olduk, kontrolümüz vardı 2750 gr. ve doktorumuz gayet güzel dedi kilosu için
gokkusagiii Yaa bebis doğdu butonuna basamadim hala. Sali sabahi doğum yaptim🫠☺️ 3.340 gram 50cmlik bir bebikim var🥲38+2de kucağıma aldim
Kardelen19 Drylkn heseyimiz mi aynı olur arkadaşım bende 28+6 ikiz kız biri 1495 digeride 1550 gram boyları 37 cm dedi Dr😍 dünkü kontrol de