Merhaba hanımlar ikinci sezaryenimi olacağım panik atak tedavisi gören biriydim çocuktan önce panik atağım olduğu için doktorum ilk doğumun da genel anesteziyi önermişti ama şimdi şöyle bir şey geldi başıma ben ameliyathaneye falan girerken her şey çok güzel normal ilerledi hatta çok güzel geçti sonrasın da çabuk toparladım falan ama tek sorun şu ben ameliyathane de uyandım gözlerimi erken açtım bebeğimi yeni çıkarmışlardı hemşirelerin elinde giydiriyorlardı bebeğimi ve gözlerimi zorla da olsa açtım kendime geldim bebeğimin ağlama sesini duyduktan sonra beni tekrardan bayılttılar ikinci hatırladığım ise boğazımdan boru sokmaları hafif uyanık hafif narkozlu şekilde resmen boğazıma giren boruyu hissetim o kadar acıdı ki anlatamam size çok anlatamam sonra yine bayılmışım odam da uyanmadım yani ondan öncesin de iki kez uyandım resmen en son asansör de uyandım işte ama sonrası güzel geçti çabuk toparladım bebeğe kendim baktım emzirdim ama bunlar bende bir nevi travma yarattı belden uyuşmalı mı olsam diyorum ama onda da panik ataktan dolayı korkuyorum çok çok kararsız iki arada kaldım