Seyma5050 Songulum aynıyız bakalım cumartesi kontrol var kaç kilo boyu ne kadar olmuş onu öğrenicem 🥹
Gizem-kara2334 esra_mercan42 neden o kadar erken acaba 39da alınıyor diye biliyorum karışmak gibi değil de merak ettm
h_ulsy94 Karahisari bebis cok hareketli benim cok sukur agrim sancim biseyim yok cok cabuk yoruluyorum sadece dinlene dinlene günü bi sekilde bitiriyorum
Karahisari h_ulsy94 hareket bu haftalarda ekstra bi artıyor herhalde benimki de öyle.. ağrısız yalancı kasılmalarım arttı onu farkediyorum onun dışında bende de ağrı sızı olmuyor şükür şimdilik.
Nuriskolosko servansmom Merhaba kızlar benim mucizem de 15+3 Şeftali avokado elma arasında gidip geliyoruz 😂😂 Ocak ayında hayırlısıyla gelicek minnoşumm 💃🏽🌼
esra_mercan42 Gizem-kara2334 aslnda erken degil bi sorun yoksa 38 de alıyorlar. Alsında artk biran önce kavuşayım 🥰
Fatmanisa3402 servansmom 38+1 deyim lahana büyüklüğünde doktor tahmini dedi agustosun 2 si dedi kanala da girmiş bebek bakalim prenses ne zaman gelmek ister se artik