Fatihinanasi Alparslanmom__ ben de 36+6 bugün hareketleri bazen çok azalıyor mu sizin de Allah size bağışlasın
Merve32- Sclozdgru kocaman benim karnım bayadır da böyle yani erken çıktı. Ne güzel az kilo almışsınız 10 kg aldım ben canım sıkılıyor bu duruma 🙃😂öyle çok da iştahlı değilim ama hareketli de değilim oyüzden sanırım ödem çok oluyor bacaklarımda ve ayak bileklerim de p tesi kontrolüm var bakalım söylicem Dr a. Sizin nasıl geçiyor günleriniz
Sclozdgru Merve32- benim de bu ay sonu kontrolüm bende ödem baya topladım ayaklarım falan hareket bende de çok yok sıcaklardan dolayı bulduğum yere yatıyorum ilk gebeliğiniz mi sağlıklı olsunlar da inşallah varsın küçük olsun karnım 🥰
Karahisari 06Canan benim de 33+5 nasıl gidiyor sizin, ne gibi değişiklikler oluyor? Neler yaptınız hazırlık olarak ya da ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
YesimAykut servansmom 16. hafta🌸 patates büyüklüğünde, elimi karnıma koyunca hissediyorum ama eşim hissetmiyor, onun dışında bi gelişme yok, yarın doktor kontrolüm var😂
Merve32- Sclozdgru aaa ne güzel sizin gelmiş gününüz kavuşacaksınız az kalmış sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 tabi ki de karnınızın büyük küçük olması hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter 🙏🥰 ilk gebeliğim benim geçmiyor günler sanki 🙈 sizin de mi ilk