Zeynep4141 0znur bencede öğrenirsiniz aynı haftadayız sizinle. Biz doktora biraz ısrarcı olunca 2 kere baktı öyle gördü. Bu hafta da kesinleştirdiler. 16. Hafta cinsiyet için en doğru haftalar zaten. Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıkla inşaallah ♥️
BebekHrcn servansmom 30+1 olduk eylül sonu inş 20 si gibi falan kavuşacağız oğlumla mecburi sezeryan olacak ☺
servansmom Bayali allahım anca görüyoruuum aldınız mı bebişi kucağınıza inşallah çabucak sağlıkla gelmiştir meleğiniz 🥺🐣
Betullkndl Merve32- güzel gidiyor kilo çok almadım ama karnım epey çıktı. Kiloyu bebeğe aldırıyorum kendime değil. Oğluş geliyor sağlıkla inşallah❤️
Merve32- Betullkndl iyi iyi maşallah ne güzel biz analı kızlı ikimizde alıyoruz kiloyu bakalım 😂sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Betullkndl Merve32- çoo güzelmiş sağlıkla gelsin bir ömür ismiyle yaşasın. Bizde Kayra koyacağız hayırlısıyla
Bayali servansmom çok şükür geldik evikize biraz balgam kaçtı doğumda ama verdiler cok şükür dualarınıza ihtiyacım var hepinizi Allah kurtarsın insallah arkadaşım
Merve32- Betullkndl teşekkür ederiz amin inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin acılarını göstermesin rabbim 🙏sizin isminiz de harikaymış ☺️
Gizeminannesi servansmom mercimek Nisan da beraberiz insallah Kızımı da Nisan da doğurmuştum şans getirsin bize ❤️😍