Cihangir09 Dlrdilara kordondur o kadar görünür şey pipi olsa doktor söylerdi zaten ☺️ benim kızımın da aynı böyle ultrason görüntüsü var gören erkek sanıyor 😀
ggmom Rabiya2422 kaçıncı hafta ilk haftalarda iki cinsiyetin de çıkıntı oluyor çünkü en doğru görüntü ikinbacak arası alttan görülen usglerde oluyor cinsiyet
Cihangir09 Rabiya2422 hiç bir tahminim yok cinsel organı o kadar görünür olsaydı doktorunuz zaten belirtirdi günlerdir yazıyorsunuz fakat fikrim olsaydı gerçekten söylerdim ben sadece nubu gözüktüğü zaman tahmin yapabiliyorum bu resimlerde gözükmüyor malesef
Rabiya2422 Cihangir09 ya biz nipt test yaptırddık cinsiyet şuan belli biz pazartesi partide öğrenicez ama heycandan duramıyorum tabi🫠
Rabiya2422 ggmom biz cinsiyet öğrenmek istemedik pazartesi öğrenicez ama orda şöyle bir şey gördüm👀 emin olamadım tabi 12+4 de bu öadar belirgin olamaz gibi geldi
ggmom Rabiya2422 erkek görünüyor :) ya cinsiyetini bildiğimiz kendim dahil kime baktiysam doğru çıktı bakalım yaz bana belli olunca merak ettim 😁