zelis63 Dlrdilara kordon bu canm bu haftalarda imkansız bu görüntü ki bu şekilde zaten görüren bölge bacak arası değil göbeği
ggmom Dlrdilara pipi olcak olsa bende 12 haftalık için çok büyük 20. Haftada benim oğlanın o kadar kordon göbek deliginde olur öyle düşünün görünen yer de tam göbek deliği doktorunuz birşey demedi mii
ggmom Dlrdilara gördüğü buysa %100 erkek demesi lazımdı bence diğer görüntüleri bilemediğimiz için bişey diyemem belki de erkektir 😄
Dlrdilara 2princessmother tamam ☺️ aslında doktor gördüm dedi ama ben hafta erken diye tedirgin oldum öğrenmedim
Dlrdilara iremsevinc yani göbek kordonu mu bu 😁 ay nolur yadırgamayın vallahi bilmiyorum ultrasonda ne nerede görünüyor 🤭
Dlrdilara asude456 anladım çok teşekkür ederim o zaman kız olma ihtimali var yani hala 😁 ben orayı görünce kesin erkek sandım 😁
iremsevinc Dlrdilara yok canım neden yadırgayalım kordona benziyor pipiden çok bı haftada bu kadar büyük pipi olmaz zaten bir de dikkatli bakarsan canm bacakların üstünde kalıyor o çıkıntı o yüzden kordon pipi değil 🥲