semrakarahan dere07 aksine bnide limon rahatlatiyordu 😀 limonu suya sıkıyordm limonlu seker yiyordm biseylere limon sıkip yiyesim geliyordu 😀
Zehoyasuncuk Sudem aaa ciddimsn ben göründe direk kaldırın diyorum her sene süpeiz Doğum günümde bir sey hazırlarlardı bu sene ben pasta ne tatlı ben de bir sey alın deidm bana midem bulanıyor:(
Zehoyasuncuk semrakarahan vala adam akıllı hiç bir sey yemiyorum bulantım bi yerden midem bi yerden baş dönmem bi yönden ne yapıcagımı şaşırdım anlıxagın ay maşşalah büyümüş sizin ki desenize
semrakarahan Zehoyasuncuk bende oyleydim ay cok sukur kurtuldm kilo verdim 12 haftadan sonra rahatlarsin insallah ama ye cikart 🤗 evet oyle oldu buyuyorz yavas yavas cinsiyetimizde kiz 😍 insallah sizede hayirli evlat nasip eder
Annesininmucizesi Zehoyasuncuk valla maşallah hiç bi şeyden tiksinmedim şuan 30 haftalığız eşim bile bana yemek gibi kokuyo bnde sürekli kokluyorm 😅😅
Annesininmucizesi Zehoyasuncuk valla kız aşkım yemk gibi kokuyosun salçalı salçalı diyorum da adam tövbe yarabbi iyice şaşırdın sen diyo 😅😅
melisers Zehoyasuncuk Hamilelik oncesi tatkidan baska birsey yemeyen ben hamile oldugumu daha bilmeden yiyemez olmustum hele cikolata nasil tiksindim anlatamam. Yazin sadece eksi mi eksi limonlu dondurma yedim bir iki kez o kadar 😊
Zehoyasuncuk semrakarahan ay inş camm ya rabbim herkese hayırlı evlat sağlıklı evlat versin kız anasımı oluyorsun desene 😅😅
semrakarahan Zehoyasuncuk aminn 🤗 evet kizim olacak insallah zaten hep.kiz dedim israrla hamile kaldm bnm.kizim olucak dedim ruyalarmda hep kiz cocugu goruyordm demekki hissetmişim 😀
Zehoyasuncuk Sudem ay şakamsn naısl yiyosn şu an gözümün önüne getirdim de kusucak gibi oldum :( 7+4 günlük daha canm senin ki ne kadarlık