ZelihaB Saçının arkası yukarı doğru uzuyorsa erkek iki kaşının arasında damar varsa erkek poposunda morluk varsa erkek bunlar doğrumu bilen varmı
mavibahar ZelihaB değil maalesef… Oğlumu kıza benzetiyorlardı, bi ark. annesi çok tencere tava ile oynuyor kesin arkası kız dedi. Bir ark. bilimsel olarak erkek yaşı tek sayı ise kız olur dedi. Hepsini egale ettik. Erkek 🤣🤣🤣
Sermec27 ZelihaB popunun arkasında morluk yok saçları yukarı doğru uzuyor iki kaş arası morluk var ikinci oğlumda ve üçüncü oğlumu doğurdum 38 gün önce bunun küçük olduğu için kaşlarının arasında morluk var mı belli değil ama bunun da saçları yukarı doğru başka çocuk düşünmüyorum ama yine hamile kalsam yine erkek olur kesin bir kızı tutturamadk 😁
Mzzz ZelihaB hayır hepsi kızımda vardı erkek gösteriyordu ama tekrar kızım oluyor😂😂 yok burnunun üstündeki damar yok bilmem ne hepsi yanlis 😂
1931 ZelihaB bence bu konuda en doğru hurafe çocuk kız simalıysa arkası kız,erkek simalıysa arkası erkek oluyor
Bsrrgl Sermec27 bilimsel bir teori ye göre cinsiyet değişimi 3 çocuktan sonra olurmuş. Yani 4cü kız olma ihtimali yüksek ☺️
hayalim35 Sermec27 1 oğlum var 5 yaşında kızlarım biri 3.5 yaşında biri 2.5 aylık oğlumda ve ilk kızımda bu belirtiler yoktu ama küçük kızımda var bn çocuk istemiyorum artık 3 yeter diyorum ama eşimm🤦♀️
Nurcantas65 Benim kızım kıvırcık saçlı, şuan hamileyim bu çocuk ne olacak fikrim yok. Sadece saçmalık bence. Çocuğu kel olanlar ne yapsın mantık olarak 😁
Mekselina49 Bence olabilir neden olmasın ki hamileyken bi bebek karnınızın üstüne koyun tek ayak basıyorsa erkek iki basıyorsa kız diyorlar kızımda dogruydu bunda tek bastı
ZelihaB Mekselina49 denk gelmiş olabilir mi birçok şey var çünkü bu olursa erkek bu olursa kız diye yani
Mekselina49 Net demedim zaten olabilir dedim ki olabilir de yani eskiden ultrason yoktu sonuçta hep doğal yolarla yaptıkları için doğru çıkma payı var
Gizem-kara2334 Hiç fark etmedim yeni duydum böyle şeyleri bakmadım daha önce ama kız dedi doktoarlar ikinci kızıma hamileyim 6 hafta kaldi Allah’ın izniyle cümlesinw sağlıklı sihatli kucaklarimiza almayı nasip etsin kızda bir erkekte bir sağlıkla inslalah
mavibahar 1931 olmadı işte. 🤣🤣🤣 Benim oğlum kız simalı ama 24. Haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek 🤣
Ecesunurnazperi Bizde de bebek ayak ayak üstüne atarsa arkası erkek derler yeğenlerim öyle oldu kızımda çok yapardı şimdi oğlum olacak tesadüf diye düşünüyorum 😃