Karpuz1995 Fundaaaaa Fundaaaaa inşallah canm ya rabbimden hayırlı ile cok tesekürler canım tam olarak neresi hangi resim canım
Ruhummavi Fundaaaaa ayy anlamı da çok güzelmiş. Umay koymayı düşünüyoruz ama iki isimli olacak bakalım ikinci ismi netleştirirken değerlendireceğim.🥰
Yesimdeniz Gul_1704 doğduk ve bugün 21 günlük olduk bile darısı bütün bekleyen hamişlerin başına inşallah bi avazda kurtulursunuz 😊😊
ayse5487 hanlnim yaa isim beğenimiz çok benzer ben de Nil, İdil, doğa , inci bu isimler dönüyor kafamda sürekli 😅
ayse5487 hanlnim ben tek koymayı düşünüyorum ikisini birden söylemiyor insanlar ben çok gıcık oluyorum 😅
Gul_1704 Yesimdeniz rabbim acısını gostermesin her türlü kötülükten uzak olsun ayağına taş gözüne yaş degmesin
hanlnim ayse5487 bizde söylemeyeceğiz iki ismini kesin hatta eşim aylin diyor ben ipek devamlı ailelerimiz de aynı şekilde🥹 zorluk olacak diye düşünüyorum ama vazgeçmiyor eşim😅
ayse5487 hanlnim öyle oluyor gerçekten çocuk için de zor ismine sahip çıkma çabasına giriyorlar bir yerde. Sağlıkla gelsinler en önemlisi bunlar halledilir 🥰