NigarH Kizlar 7 ay once bir hamileliyim oldu shimdi 2 cini yashiyorum. Cok kotuyum. Kimyasalin nedeni ne? (( bu arada bu benim 3 cu hamileliyim. 1 oglum var cok shukur. 2 de kimyasal((
Btlshnnn NigarH bir çok nedeni ola biliyor canım sağlıksız bebek tutanamıyor ayrıca kan pıhtılaşması kan uyuşmazlığı vs varsa da ola biliyor geçmiş olsun Rabbim sağlıkla doldursun yerini
[silindi] NigarH ben de 4 kimyasal yaşadım benimkinin sebebi subklinik hipotroidi’idi. Prolaktinim yüksekti ve gebeliği durduruyordu. Erken dönem gebelik kayıplarında akıla gelen bu oluyor genelde pıhtılaşma 3. Aydan sonra risk.
Esrakrc NigarH yaaaa çok üzüldüm hayırlısı oldun benımde dün 5.69 du yarın gene vereceğim kaç olacak nasıl olacak emrak ediyorum
Btlshnnn NigarH bazen pıhtılaşma yaş ilerleyince vs ola biliyormuş bende kimyasal olunca sonrasında gebe kaldığım an Dr kan sulandırıcı başladı kızımda bende de olmamıştı
NigarH Kizlar ilk kimyasalimda cok agrili olmusdu( acaba bu da boyle olucak. Bildiginiz dogurdum sanki. Simda adetimden 4 gun gecti daha adet olmadim ne zaman bashlicak?