Aysenaz Arkadaşlar 2 gündür kanamam oluyor hastaneye gidemedim ama arkadaşım eczaneden protestan al iç diyor sizce doktora gitmeden içsem mi sadece kan durması için mi o ilac
Brktugce Aysenaz hayır canım doktora gitmen gerekiyor dusuk olma ihtimali olur allahkorusun ozaman bilmeden içtiğinde sana zararı olur doktor belki o ilacı vermiycek sana
Duygu Aysenaz doktor kontrolünde içmen en mantıklısı o ilaçların farklı olanları var çünkü bide kanamanın nerden geldiğine bakılır ona göre bir yol izlenir
Brktugce Duygu haklısın canım benim kanamam oldu kan uyuşmazlıgından dolayıymış kan uyuşmazlıgı iğnesi vuruldum her kanamanın sebebi farklıdır grip değiliz ki aferim içelim atlatalım içimizde can var sonuc itibariyle
Sibelkrdmr Bana da doktorum verdi bugün geçenler de azıcık lekelenme gibi kan geldi bugün de Protestan verdi kalp atışını dinleyemesekteee attığını gördüm bebeğimin ☺☺❤
Duygu Brktugce aynen canım elimizden geldiğince birbirimizi bilinçlendirelim rabbim bebişlerimizi korusun inşallah
Brktugce Duygu evet ben cok memnunum bu siteden her anneden bir bilgi ogreniyorum bilgilendirelim birbirimizi 🙂