HelloooMomy Kızlar bebeğimin çamaşırlarını yıkamaya başlayacağım. Siz içindeki etiketlerini kestiniz mi?
Leyladurak HelloooMomy evet canım ben kestim vücutları hassas olduğu için alerji yapabilir diye düşündüm
Civciv53 HelloooMomy ben kendi kıyafetlerimin bile alır almaz keserim kızımınkileri hayli hayli kestim 🙃
HelloooMomy Leyladurak SbLBrk Balm0990 Kızlar peki dipten mi kestiniz? Eşim öyle kesersen cildini keser falan diyor 🙄 İçime bir kuşku düşürdü. Etiket sökme Aparatı varmış bir de ondan mı alsam diyorum ama bazı dikişleri açarken kıyafette sökülüyormuş. Ay bilemedim
SbLBrk Bende kestim hep coraplarinda iclerini kontrol ettim iplik bisey kalmasin diye aklinizda olsun ☺️
SbLBrk HelloooMomy ben dipten kesmistim ilk oglumunda bunada oyle yaptim etiket sokme aparati almamistim. İsterseniz ilk bir kesin takip edin etiket yerlerinde cildinde kizarma gorurseniz aparat alirsiniz nasil iciniz rahat ederse 🌸
Civciv53 HelloooMomy yok canım yeğenleriminkileri de kesmiştik bir sorun olmadı. bazı etiketleri komple sökebiliyorsun dikişleri ayrı oluyor onları dikişlerinden sökebilirsin ama bazıları kıyafetle beraber dikiliyor onları kesebildiğin kadar derinden kesebilirsin canım
gktgmom HelloooMomy bende teker teker kestim çok uzunlar bebek rahatsız olur ama kestikten sonrada hangisi hangi aydı diye ayırmak çok zor oldu 🥲
gmz10 gktgmom ben de karışmasın diye şimdilik yenidoğan ve 0-3 ayları kestim sadece, diğerlerini ayları geldikçe keserim diye ayırdım😅
gmz10 Dipten kestim ben de, bazıları kestikten sonra çekince çıktı öyle olanları çıkardım. Keserken yanlışlıkla 2 parçada ufak delik yapmışım🥲neyse ki görünmeyen yerde kalıyor.
biranne__ HelloooMomy çoktan dipten kesmedim bazılarını ama bazısı elime geldi dikişleri açıldı diktim hep