Susu13 Kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar başladı mı, sizler nasılsınız 🫶🏻 Ben oda yapmaya başlayacağım ama çok kararsızım nereden başlasam nasıl bir şey yapsam herşey çok güzel hepsinde içim kalıyor ahahahha 🤣🤣
Emos42 Susu13 2 zıbın bir takım dışında hiç bir şey almadım daha 🤭 tek dileğim sağlıkla doğması erken doğum riski de var ama ben cesaret edip hiç bir şey yapamıyorum daha nereden nasıl başlarım bu korkuyu nasıl yenerim bilmiyorum 🤷
rabia41_ Aynı benim 24. Haftaya giricem bende o kadar güzel şeyler var ki kız odasıyla çok kararsızım her şeyden yapmak istiyorum bir ilk çocuğum onun heyecanı galiba 🥹🥹🥹
Susu13 rabia41_ yaaaa kız şeyleri zaten içim gidiyorrr benim bir oğlum var bu pıttırıkta erkek cıktııı ahahahah ama yinede unutulmuş heyecanlar hevesler ilkmiş gibi 🫶🏻🫶🏻
Susu13 Emos42 neden erken doğum riski var kuzum inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda kucağına alırsın 🫶🏻
Emos42 Susu13 bebeğin kesesi biraz aşağıya inmiş birde serviks kısalığı var doktor 32 34 haftayı görsek yeter dedi bugün ne hissedeceğimi bilmiyorum