Ece5454 Arkadaşlar bebeğimin karnı 3 gün geri benden kaynaklı diye biraz dertlendim. Ne tüketmeliyim ne önerirsiniz? Doktor gerileme devam ederse farklı şeyler düşünebiliriz dedi ve korktum biraz
Reina Ece5454 bende aynı durumdayım. Plasenta da sorun var dediler. 2 haftada 200 gram almış. Haftaya tekrar bakıp ona göre karar verecekler. Daha 31+4 teyim😢
Enfal_06 Ece5454 1 hafta geride bizimde bi kere geriledi düzelmiyor doktorlar normal olduğunu söylüyor beslenmeyle alakalı değil keşke öyle olsa
Lavinia96 Ece5454 bizde 2 hafta gerilik vardı karın böylesinde ultrasonda çok üzülmüştüm yediklerime dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim 3 güne düştü aradaki fark. 32. Haftamda falandı plesanta yaşlanması olduğu söylenmişti bana da. O gerilik ne yaptıysam kapanmadı doktor bebeğin minyon olacağını söyledi. Hep zayıf bi bebek bekliyorduk yani Çarşamba günü doğum yaptım 3500gr çıktı bebeğim doktorum bile şaşırdı biz bu bebeğe nasıı minik demişiiz diye. Çok üzülmeyin yanii
kumrucanim Ece5454 en çok kaşar kilo aldırıyor bence, kaşar, muz, ceviz, haşlanmış yumurta her gün düzenli yiyin inşallah bebeğiniz kilo alacaktır
Ece5454 Reina benimde 10 günde sadece 200 gram almış. Plesanta vs demedi çözümü ne dedi peki 30+6 bende
Reina Ece5454 ne yaptıysam düzelmedi😢 haftalardır böyle. Haftaya karar verilecek doğum mu olsun yoksa doğsun mu diye. Düşünmemeye çalışıyorum ama üzülüyorum. Kaç kilo sennki
Lavinia96 Ece5454 çok fazla yemesem de avakado yedim, sabahları 2 tane yumurta haşlama peynir kaşar peyniri tahin pekmez akşam yemeklerinde de tavuk kırmızı et yoğurt gün içinde ceviz fındık meyve bide son zamanlarda nesquik içmiştim toz kilo aldırıyor demişlerdi hangisinin faydası oldu bilmiyorum tabi