Bbuusra Melike00guven İyi demişsin 25 sene önce doğum yapan görümcem anlatmıştı aynı şeyi de şu an hala nasıl bunu yapıyorlar. Ozaman herkese yapmaları lazım.
Melike00guven Bbuusra Her devlet hastanesinde yok mu ki çok saçma ya zaten canımızın acısı yetiyor bize birde sen neden böyle bakıyorsun diyorlar bana 😀
Bbuusra Melike00guven Benim de kızım var, diğeri henüz belli değil. Bende diyorum keşke odada yatak olsa kızım da yanımda olsa babası ile evde olur ya da babaannesiyle
Melike00guven Bbuusra Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz hiç onlara bırakmak istemiyorum artık nasıl biirleri olduğunu bildiğim için içimden gelmiyor kız kardeşim evleniyor Eylül’de insallah ona bırakırım diye düşünüyorum annem yanımda kalacak Allah izin verirse
Bbuusra Melike00guven Şimdi neden yapıyorlar hiç duymadım ama bence her devletten devlete fark var. Şehir hastanesinde doğum yapanlar vardı, onlardan duymadım
Bbuusra Melike00guven Ozaman için kimse rahat edersek ona bırak, sende daha rahat olursun. Allah mutlu etsin kardeşini de.
Ceyda24 Melike00guven ekimin kaci . Dogum bnm 18 ekim gibi gozukuyo allah nasip ederse . 27 . Haftamdaym siz kacinci hafdasinz. Ayni durumdayz bnmde ikinci sezaryn
Melike00guven Ceyda24 Şuan 25+4 normal doğum pozisyonunda normal doğum olsaydı Ekim 22 görünüyor dedi ama sezaryen olacağı için kaçıncı haftada alacağını falan söylemedi erken diye bı ay önce gitmiştim son kontrole iki hafta falan erken olur galiba tahminimce
Ayliz010 Ceyda24 doktolar daha dogurursun dedi son doguma gttmde baglamadilar bu sfr ozele gidixem baglaticam
Ceyda24 Melike00guven bnm 4 yil olck ssvd olabilir mi dye de dusunuym ama devletteki doktorlar pek yanasmiyo
Melike00guven Ceyda24 Yok ssvd yapmıyorlar benim kuzenimin eşi de sizin gibiydi dört yaş vardı arada sezeryan doğum yaptı