Dlncbn @“Ece5454” bende de şeker cikti açlık en çok 86 çıkar , yemekten iki saat sonra da 100 ile 120 cikiyor bir kere tek 136 ti cikti bende sekeri anlamis degilim.bana hore yok olcumlere bakilirsa
Ece5454 Dlncbn bence de sizde yok:) birde ölçümü yemekten 1 saat sonra mı yoksa ilk lokma ağzınıza attığınızda mı ölçün diyorlar
Dlncbn Ece5454 yok canm sabah aç karınla ölçüm yapıyorum ilk kahvaltıdan iki saat sonra olcuyorum öğlende olcuyorum akşamda günde 4 defa toplam olcuyoroum ama çoğunlukla birşey yersem ondan iki saat sonra ölçüm yapıyorum
Ece5454 Tugcev birde şekeri ilk lokma ağzına atınca mı ölçüyorsunuz yoksa yemek bitince 1 saat sonra mı
Saraliya Ece5454 canım açlık kan şekerim 95-99arası çıkıyor benim doktorum dedi 22 sonra ayran iç yada 250 g yoğurt ye öyle uyu ki gece açlık şekerim çıkmasın ama yine fayda etmedi ben saat 22 Dan sonra iğne insülin inesi vuruyorum saat 22:30 bir kase yoğurt yiyorum öyle düzeldi açlıkla şekerim şimdi 86-91 arası sınır 95 çünkü
Saraliya Ece5454 120 geçmiyor dikkat ediyorum yediklerime et balik salata ayran ceviz yumurta kaşar peynir avucado yoğurt onları tüketiyorum canım öyle şekerimi koruyorum yoksa hamur işleri pilav patates makarna yiyince şekerimi çıkarıyor onları tüketiyorum ki yemekten sonra iğne vurulmamak için ☺️