Aysgl3456 çocuğuma hamileyim sürpriz oldu banada istemiyordum da ztn ikiside çok zor oldu korkuyorum yine ve hiç sütüm olmamisti mamayla büyüttüm galiba kafayı yicem bn 😅🥹🥺
turkan403 Aysgl3456 sağlıkla gelsin benmde sürpriz oldu 3ncu 6+4gunlk olduk. Allah güç kuvvet verir rızkını verir kısmetiyle gelir bebek🤲💞
1prensesannesi__ Aysgl3456 nasip boyleymis canım olsun rızkı gelir bi sekilde sartlar neye uyuyosa o olucak 3. Cocuk illa zordur ama Allah sabrini verir korkma evine bereket olsun insAllah 🥰
Aysgl3456 Lalemmm12 hiç gelmedi yapmadığım şey yemedigim süt artırıcı ilaçlar bitkiler kalmadı yok resmen
CeylanAk Seninle aynı hisleri yaşadım bende 4. Bebek fikrine alışmak biraz zor oldu :) ikiz bebek büyüttükten sonra ama rahme düşünce anne olunuyormuşya buda aynı oldu çok çabuk alıştım Sağlıkla kucağına al gerisi boş :)
Lalemmm12 Aysgl3456 hmm ozaman direk yok sizin sütünüz mesela ilk gün gelip sonradan gelmediyse yine gelir ama ilk günden yoksa hiç gelmez ablamın öyleydi
Kontes001 Aynı ben 😀 ama alıştım heyecanlanıyorum şimdi bebek büyütecem diye. İyi yanlarını düşünüyorum
Kontes001 Aysgl3456 yok yok ilerisini düşün bayramlarda seyranlarda çoluk çocuk toplanıp gelirler ne güzel.
CeylanAk 11 yaşında oğlum 8 yaşında ikizlerim büyüdler şimdide onlara kardeş geliyor 16. Haftamdayım 😂