Meral_Guler2 Dün gittiğim muayenede doktor açıklığım olduğunu söyledi erken doğum riskim varmış bu durumu yaşayan oldu mu bebeğin erken gelmesinden korkuyorum
Cansu123_ Meral_Guler2 bende 33. Haftadayım şuanda 31 de hastaneye yattım 1 hafta kaldım çıktım açıklık vardı nstde sancı cıkıyordu şuanda evdeyim sizin nasıl durumunuz 🥹🙏
Senuska Meral_Guler2 ben de 33te erken doğum riski nedeniyle hâlâ yatarak devam ediyorum beklemeye 35 oldum. 37 - 38leri görürüz inşallah
Meral_Guler2 Civcivlerinannesi akciğer gelişimini henüz tamamlamadığı için iğne verdi kilosu 2.125 gr, yataktan kalkmam bile yasak
Civcivlerinannesi Meral_Guler2 endişelenmeyin bol bol istirahat edin. Kafanıza gereksiz şeyleri takmayın. Kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz ortamlarda bulunun. Kafanız ne kadar rahat olursa süreç o kadar kolay ilerler. Benim açılmam çok erken bi vakitte başladı çok şükür atlattık. Bebeğinizin kilosu ve gelişimi önemli. Bu süre zarfında yediklerinize daha çok dikkat edin. Bebişinize kilo yapıcak şeyler tüketin. 2500 gr ve üzeri doğarsa bir sıkıntı yaşamazsınız.
Meral_Guler2 Çok teşekkür ederim inşallah bu süreci atlatırım bende şimdiden ağrılarım kesildi mecbur kalmadıkça kalkmıyorum yerimden de
Meral_Guler2 Cansu123_ son kontrolde iyi olduğumu artık yavaş yavaş gezebileceğimi söyledi doktor ama ilaçlara devam ediyorum 38. Haftaya kadar ilaç kullanacağım inşallah sizinde durumunuz iyidir. Bebişler bazen acele edebiliyor
Meral_Guler2 Senuska artık sadece iki hafta kaldı iki hafta sonra sadece doğumu beklemek kalacak inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..
Cansu123_ Meral_Guler2 benım kalkmam hala yasak kalksamda agrım oluyor zaten açılma duruyor serum almayınca 4 gun sonra yıne aynı yarın kontrol var bakalım ne dıyecekler 🥹
Ckr123 Merhabalar, benmde 27. Haftamda açıklığım oldu 3 cm. 2 gün hastanede yattım. Şu an 32+3 teyiz. İnşallah ilerleriz daha. Bebek aşağıda olduğu için göbek çevresinde hissediyor musunuz sizde?
Meral_Guler2 Ckr123 ben kontrole gitmeden önce Bi baskı hissetmiştim ama erken olduğu için kanala yerleştiğini düşünmemiştim ilaçları kullanmaya başladığımda baskı azaldı şu an doğuma yaklaştığı için hafif hafif baskı yine oluyor