Azade_Mustafa44 Sancın vs. hiç bir şey yok doğal olarak ne yapabilirim sancı başlasın diye tecrübeli olanlar
Hilal2901 Azade_Mustafa44 ilkinde aynıydım suni ile doğurmuştum 😂 ikinciler erken gelir derler bir de be
BuseBora Azade_Mustafa44 bende aynı durum 40 hafta doldu ama bugun doktor şaka gibi 41 ide tamamla 7 gün daha bekleyelim dedi cok mutsuzum sürekli gün kayıyor bebek gelmiyor
Azade_Mustafa44 prens_prenses_annesi yok önce yatış verip suni sancı başlayacaklar çünkü ilki de normal doğumdu
Azade_Mustafa44 Hilal2901 Benim de ilki 42. haftada doğdu suyum geldi sancım falan vardı gittim 1cm açıklık vardı suni sancı verdiler ikinci de 40 haftayı bulmaz dediler fakat şuan 41+3 teyiz
Azade_Mustafa44 Cumaya kadar kendi sancının gelmesini bekliycez dedi doktor eğer olmazsa suni sancı başlarız dedi
BuseBora Azade_Mustafa44 doktor zaten allahlık bebek daha ne kadar kalacak içerde Allah esirgesin kaka yeme durumları var karnına zaten içine sığmıyor gibi cocuk
Azade_Mustafa44 BuseBora maalesef umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder Rabbim
Azzebus Azade_Mustafa44 evet sancım kendi kendşne geldi ama malesef sabah dörtten akşam sekize kadar boşuna sancı çektim doktorlar o kadar uğraşmasına rağmen doğmadı miniğim artık dayanacak gücüm kalmadı doktor da zaten riske atmadı sezeryana aldı