atamoms 4 5 gündür adet sancım var normal olduğunu söylediler rahim kendini doğuma hazırlıyor falan diye ama özellikle dünle bugün çok baskı hissediyorum vajinamda ve batma hissi ayrıca ishal oldum bikaç gündür normal mi sizce yoksa doğum çok mu yakın
06fatma06 atamoms bende 33 haftalığım erken doğum riskim var kasıklarımda batma vardı doktorum baktı 3 cm açılmam varmış bence doktorunuzla görüşün belirtilerinizi anlatın
tubik_ atamoms 35+1 iz bugün sol kaşığıma hep ağrı girdi. Duş aldım dinlendim baya sonra geçti. Dikkatli olmamız gerek
1prensesannesi__ atamoms 36+4üm aynisi bana oluyo ki sancilarim sıklaşmaya basladi ama henüz duzensiz
atamoms Zeysu en son cuma günü kendisine adet sancılarım olduğunu söyledim normal olduğunu söyledi az önce şiddetli bi baskı hissettim 1 dakika falan sürdü devam ederse aramayı düşünüyorum yalancı sancı mı gerçek mi anlamıyorum ki ilk gebeliğim
Zeysu atamoms sizi çok iyi anlıyorum benimde ilk gebeliğim ve erken doğum riskim var. Daha önce adet ağrısına benzer bi ağrı çekmedim ama çeksemde sizin gibi ayırt edemem muhtemelen. Düzenli ve geçmeyen bir ağrıysa gerçek doğum sancısıdır diyorlar.
miko1297 Bende 34+5 im aynıları bana da oluyor bide baş ağrısı eklendi doktor da normal diyor anlamadım adet ağrısı şiddetli değil ama hafif sızı şeklinde oluyor bazen
Zeysu 06fatma06 çok geçmiş olsun şu an nasıl bir yol izliyorsunuz. Ciğer geliştirici vurdu ku doktorunuz
Mernana 06fatma06 Kasıklarınızda batma nasıldı acaba bebek hareketlenincemi oluyordu. Benim de bebek hareket ettikçe altta batma hissediyorum da
06fatma06 atamoms ciğer geliştirici vuruldum Şuan nidicard diye hap alıyorum doğumu engellesin diye ama 36 haftaları görmez gelecek gibi görünüyor dedi ☺️ bende 8 aylık doğmuşum biraz da genetikmiş
Mernana atamoms Aynı benimde öyle. Dediğiniz adet olacakmış gibi ağrıyı ara ara bende yaşıyorum daha pazartesi 32 olucam inşallah riskimiz falan yoktur da zamanını bekler bebişlerimiz 🥰
atamoms Mernana iyi düşünelim iyi olsun inşallah kendimize dikkat edelim gerisi artık nasip her nasıl olursa olsun sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız🥰
Alpsmommm 1prensesannesi__ 36+3 ün benimde nst de doğum sancılarım başlamış olarak gözüktü ama yatış vermediler eve geldiğimden beri kasık ve bel ağrım vardı şimdi sadece kasıklarım ağrıyor batıyor
1prensesannesi__ Alpsmommm nst ye girdim bu gun sancı 16nin uzerine cikmadi ama aksam saat 10dan beridir once 5 6 dk da bir sonra yarim saatte bir sanci vuruyo simdi de uykumdan uyandirdi sancı
Alpsmommm 1prensesannesi__ bence acile git nolur nolmaz benim öyle oldu şuan biraz hafif ama karnım taş gibi