Ayse-2023 bebislll234 32+4 olduk çok zorlanıyorum kasılmalarım oluyor ve sol göğüs altımda hiç geçmeyen bi ağrı var özellikle ayakta duramıyorum yürüyemiyorum birşey yapamıyorum ağrıdan dolayı
gocebeanne bebislll234 30+4 sırtım ağrıyor geceleri bi rahat uyuyamıyorum ve vajina bölgemde kemiklerim ağrıyor. Bugünlere kadar iyi geldik şükür 🥹
busraburakefe 31+2 deyiz sırt ağrılarım uyuyamamam çabuk yorulmam dışında iyiyiz artık doğum vakti gelsin istiyorum
Enfal_06 bebislll234 30+4 çok zor geçiyor geceleri hiç rahat uyuyamıyorum uykum yok olmuş hala dönüp buraya kadar nasıl geldim diyorum 😅 çünkü bu kadar zorlayıcı olduğunu düşünmemiştim
ferhpnar bebislll234 32+2 yim ama ultrasonda 33 oldum şeker çıktı oksapar da kullanıyordum insüline başladık zmaan hızlı geçsin istiyorum ama sanki hiç geçmiyor
bebislll234 Kızlar inanın bende öyle kasıklarım ağrıyor daha yeni taburcu oldm idrar yolu enfeksiyonu için yatirmsti doktor çok şükür enfeksiyon geçti ama ağrılarım çok var erken doğum korkum da var sizde oylemisinz