Masal7778 Adetime 6 gün var dayanamadım awox erken gebelik yaptım bana hayalet bir çizgi görünüyor gibi psikolojik mi sizce var mı
Hatice5258 Masal7778 banada silik bi çizgi geldi ama biraz bulanık çekmişsiniz net çekip atar mısınız?
neanladinyurdagull Masal7778 çizgi var gibi ama çok kenarda gözüküyor hayelet olarak.Cift çizgi olduğunda kırmızının azıcık yanında oluyor
nurseda11 Masal7778 daha 6 gün varmış bence inşallah vardır beta düşük oldugu için böyle çıkmış olabilir 1,2 gün kala kesin tekrarla hayırlı olsun 🤍
sennaaa Çok silik bir çizgi gözüküyor evet ama kesin gebelik var mı bilemem bir kaç gün sonra tekrar dene bence olabilir
Gkce18 Canım hayalet çizgiyi gördüm bende ama çok dipte kalmış böyle olması normal mi bilmiyorum genelde böyle olanlara bozuk yazıyolar istersen başka bi testle yine dene yarın
Masal7778 Gkce18 evet çok kenarda olması benimde kafamı karıştırdı bu markayı da ilk kez yaptım acaba onda kenar da mı oluyor
Masal7778 nurseda11 çok teşekkür ederim kuzum inşallah vardir inşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder yakın zamanda bebeğimi kaybettim çünkü
Fatmanur12345 Masal7778 bende sende gördüm vardır insallah ikimizde de pazartesi birlikte tekrar yapalım varsa silik gölge gibi görünen çizgi daha belli olur
Masal7778 Fatmanur12345 yok canım ilk bebeğimi 3.5 aylık kaybettim ben kalbi durdu bu olursa ikinci olacak inşallah